Diensten

Hoe richt mijn huis het beste in? En welke kleuren kies ik? We helpen jou om je huis weer blij te maken!
Interieurstyling

Hoe fijn is het als je huis laat zien wie je bent en comfortabel aanvoelt. Waarschijnlijk ben je een eind op weg maar zijn er nog een paar lastige plekken in huis waar je niet tevreden over bent. Je krijgt de kans die fijne leefomgeving voor jou en je eventuele gezinsleden nu echt te creëren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je huis echt een verlengstuk van jezelf wordt.

Ga naar Interieurstyling

Yvonne was able to bring our million ideas together and created spaces that reflected who we are as people. It feels like us. Truly, we couldn’t have done it without her!

- Steve Jespersen

Zeer tevreden

Na een lange zoektocht naar een huis begon het inrichten ervan. Na zoeken op internet naar een interieuradviseur zijn we bij Yvonne uitgekomen waar we zeer tevreden over zijn! Zij heeft ons helemaal meegenomen in elke fase van beslissingen nemen. Met als resultaat een huiskamer, hal en slaapkamer die warmte uitstralen!

- Steven Mogendorff

Fantastisch werk!

Fijn interieuradvies gehad waarbij we een zeer compleet styling advies hebben gekregen voor onze woonkamer en slaapkamers. Yvonne heeft ons veel handige tips gegeven en onze woonsmaken goed bij elkaar weten te brengen. Nogmaals veel dank!

- Hans Corvers
Vastgoedstyling

Slechts 1 op de 10 potentiële kopers in staat is door je persoonlijke smaak of inrichting heen te kijken. 75% van de kijkers beslist zelfs al binnen 1 minuut of ze het huis wel of niet willen kopen, puur afgaand op hun gevoel.

We zorgen er gezamenlijk voor dat de woning de optimale verkooppresentatie heeft. Daarom bekijk ik de woning door de ogen van de kijkers en zal je adviseren over hoe je de woning het beste kunt presenteren. Want kijkers willen ruimte en sfeer vinden in een woning en direct kunnen zien wat de mogelijkheden van je woning zijn. Heel belangrijk is hierbij dat ze zichzelf in de woning zien wonen. Verkoopstyling is bijna altijd mogelijk met minimale middelen en is voor iedereen bereikbaar.

 Voor na foto

(schuif naar links en rechts)

voor na fotovoor na foto
Bekijk portfolio